Masina de tocat Zelmer ZMM4282W – Review si Pareri personale

Zelmer

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Masina de tocat Zelmer ZMM4282W, 1900W, 2.5 kg/min, 2 site, storcator rosii, accesoriu carnati, Alb

Zelmer ZMM4282W este o masina de tocat carne foarte buna, pe care Zelmer ne-o propune si despre care noi am ales sa discutam astazi. Vine la pachet si cu cateva accesorii foarte utile, insa despre toate acestea vom discuta la momentul potrivit. In plus, este un aparat foarte usor de folosit si de intretinut, iar faptul ca nu este un aparat voluminos, va insemna ca isi va gasi locul rapid si in bucatarii mai putin spatioase.
In primul rand, este important de amintit faptul ca masina Zelmer ZMM4282W beneficiaza de un motor puternic de 1900 W si ofera o capacitate de tocare destul de mare, de 2.5 kg intr-un singur minut. Fiind prevazuta cu doua site cu diametre diferite-4 mm, respectiv 8 mm, puteti marunti mai fin sau mai grosier continutul, in functie de preferinte. Cu accesoriul de umplere carnati, aveti posibilitatea de a prepara simplu si rapid carnatii preferati chiar la voi acasa, in timp ce accesoriul pentru rosii este ideal pentru obtinerea rapida a sucului de rosii ori puteti marunti si diverse tipuri de fructe moi.
Cutitul cu doua fete este realizat din inox si asigura performante bune pe termen lung masinii. In plus, aparatul asigura un nivel ridicat de siguranta in utilizare, fiind prevazut cu sistem de protectie al motorului in caz de blocare, ce se va activa in momentul in care masina este supraincarcata, distrugandu-se astfel cuplajul de siguranta si nu motorul. Aceasta piesa care ar putea fi afectata se poate achizitiona separat si este accesibila ca pret.
Toate componentele se detaseaza usor si, ulterior, pot fi spalate in masina de spalat vase. DImensiunile masinii sunt de 22.9 cm lungime, 18.4 cm latime si 17.4 cm inaltime, avand o greutate de 3.6 kg.

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, Zelmer ZMM4282W este o masina foarte practica si utila in orice locuinta, ce asigura performante foarte bune. Cumparatorii sustin ca au reusit sa faca bulion din 45 de kg de rosii si s-a descurcat foarte bine. De asemenea, marunteste foarte bine orice tip de carne intr-un timp scurt, iar partea si mai interesanta este ca nu produce zgomot puternic si nici mizerie. Sunt foarte incantati de achizitie si sustin ca raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Zelmer ZMM4282W

0.00
9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.6/10

Pret

9.6/10

Rezistenta

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Accesoriu carnati, Accesoriu rosii
  • 2 site de dimensiuni diferite
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *