Masina tocat carne Rohnson R5407 review

Rohnson

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Rohnson R5407 este o masina electrica de tocat carne, dotata cu un motor puternic si foarte eficient de 1700W si cutit de inox de cea mai buna calitate.

Masina prezinta o tava din material plastic pentru alimentare cu carne, un dispozitiv de impingere a carnii pentru un plus de siguranta in utilizare si accesorii carnati sau suc de rosii.

Pentru rezultatele dorite de tocare a carnii, masina vine dotata cu 3 site din inox de 3 mm fin, 5 mm medie si 7 mm grosier.

Functia reverse din dotare va ajuta in momentele in care masina se blocheaza insa nu personal sunt de parere ca nu veti avea nevoie, avand in vedere motorul puternic din dotare.

Pentru o siguranta sporita in utilizare, masina de tocat carne Rohnson R5407 este dotata cu picioruse antialunecare, ce asigura o stabilitate crescuta, previne alunecare si protejeaza suprafata pe care este utilizata.

Masina de tocat Rohnson R5407 vine la pachet insotita de urmatoarele accesorii:

 • Accesoriu pentru impingerea carnii
 • Accesoriu pentru prepararea de carnati
 • Accesoriu pentru prepararea sucului de rosii
 • 3 site de marimi diferite pentru rezultate diferite de tocare

Nivelul de zgomot este unul acceptabil, masina Rohnson R5407 inregistrand o valoare de 90 dB.

Pareri despre Rohnson R5407

Clientii care au cumparat si utilizeaza acest model de masina de tocat afirma ca este un produs foarte bun si ca sunt foarte multumiti de ea. Acestia o recomanda cu caldura si mai spun ca raportul calitate pret este unul de luat in seama, fiind foarte bun. Mai sunt incantati de faptul ca vine la pachet cu accesorii pentru rosii si carnati, fiind un mare avantaj din acest punct de vedere.

Concluzii

Daca luam in considerare raportul calitate-pret foarte bun, accesoriile din dotare, functia reverse, cat si alte avantaje majore ale acestui model, nu putem decat sa recomandam masina de tocat Rohnson R5407.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Rohnson R5407

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.5/10

Pret

9.7/10

Rezistenta

9.5/10

Argumente PRO

 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Putere 1700W
 • Accesorii rosii/carnati
 • Cutit inox
 • Functie reverse

Contra

 • Nu exista la acest moment

2 Replies to “Masina tocat carne Rohnson R5407 review”

 1. Ionut spune:

  Interesant acest articol si foarte util pentru ce care doresc achizitionarea unei masine de tocat carne!!! Felicitari !!!

 2. Doina Ramboiu spune:

  Am cumpărat acum 2 ani acest tip de mașină de tocat .După câteva folosiri am observat in interioriul mașinii când am demontat o ,f mult aluminiu fărâmițat în așchii mici.Verificând carnea pe care am tocat o,am găsit multe aschii metalice .Acum un an,am fost diagnosticată cu 2 ulcere stomacale.Deci concluzia:dacă vreți sa înfundat spitalul,folosiți masina de tocat d la Rhonson. Din păcate nu am mai găsit bonul ,ca as fi mers la Protecția Consumatorului.Îl mai caut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *