Masina de tocat Zelmer ZMM4283W cu o capacitate mare de tocare – Review complet

Zelmer

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Zelmer ZMM4283W este o  masina de tocat deosebita ce ofera performante ridicate si o calitate pe masura. Experienta mea cu acest produs a fost una de departe favorabila, de aceea, din punctul meu de vedere, ar putea constitui o alternativa de luat in calcul, insa nu inainte de a afla cele mai importante informatii despre ea.

Masina de tocat Zelmer ZMM4283W este prevazuta cu o putere de 1900 W, o putere nominala de 260  W si o capacitate generoasa de tocare de 2.5 kg intr-un singur minut. Cu alte cuvinte, poti toca o cantitate generoasa de carne intr-un timp foarte scurt, fara sa fie nevoie sa depui catusi de putin efort.

Cum beneficiaza de o gama variata de accesorii, aparatul este util in mai multe scopuri, avand functii multiple. Printre accesoriile din dotare se numara cele doua site cu dimensiunile de 4, respectiv 8 mm potrivite pentru a marunti, macina ingredientele in functie de dimensiunea dorita, accesoriul pentru umplerea carnatilor ce ne permite prepararea carnatilor preferati chiar la noi acasa, accesoriu pentru rosii eficient in prepararea sucului de rosii, dispozitiv pentru razuire si maruntire cu doi cilindri, tambur pentru feliere.

De asemenea, aparatul beneficiaza de o siguranta ridicata in utilizare, fiind prevazut cu protectie motor in caz de blocare, prin cuplajul de siguranta. Altfel spus, in momentul in care masina este supraincarcata, cuplajul de siguranta se distruge, in timp ce motorul nu este afectat. Respectiva piesa se inlocuieste foarte usor ulterior.

Cutitul cu doua fete realizat din inox foarte bine ascutit ofera performante ridicate, dar si o durata de utilizare foarte mare. Fiecare accesoriu se detaseaza extrem de usor, iar modul de intretinere este unul foarte facil. In timpul functionarii, este foarte stabil, beneficiind de picioruse anti-alunecare ce previn deplasarea aparatului.

Dimensiunile acestui aparat sunt de 22.9 x 17.4 x 18.4 cm (D x H x W) si cantareste 4.3 kg.

Concluzii si Pareri

Zelmer ZMM4283W este o masina de tocat foarte buna dotata cu un motor puternic si o gama foarte variata de accesorii, care isi face treaba exemplar. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea, iar multi dintre ei o au de cativa ani, iar aparatul functioneaza la fel de bine. Acestia sunt incantati de diversitatea functiilor, iar faptul ca a fost dotat cu o protectie de plastic pentru a proteja motorul reprezinta un plus important. O recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parerea ca raportul calitate/pret este excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Zelmer ZMM4283W

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Accesorii diversificate
  • Protectie motor
  • Capacitate mare
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *