Masina de tocat carne, electrica, Zelmer ZMM4080B Review si Recomandari

Zelmer

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Zelmer ZMM4080B este o masina de tocat electrica puternica si eficienta potrivita pentru uz casnic. Va poate usura foarte mult munca, insa mai multe detalii vom discuta imediat.

Masina de tocat carne Zelmer ZMM4080B este prevazuta cu o putere de 1900 W si are capacitatea de a marunti o cantitate de 2.5 kg de carne pe minut. Vine la pachet cu trei discuri din otel inoxidabil de dimensiuni diferite: 4 mm, 8 mm si 2.7 mm. De asemenea, dispune de accesoriu pentru prepararea carnatilor, iar aparatul poate marunti atat carne, cat si legume. In plus, include si sistem de protectie pentru motor prevenind suprasolicitarea lui si, implicit, defectarea.

Inteirorul aparatului este realizat din inox ce ii ofera o buna rezistenta in timp, dar si performante constante pe termen lung. Dimensiunile produsului sunt de 28 x 25 x 24.5 cm si cantareste 2.76 kg.

Vezi specificatii si pret

Concluzii si Pareri despre masina de tocat carne Zelmer ZMM4080B

Masina de tocat carne Zelmer ZMM4080B este un model foarte practic si eficient in orice bucatarie, optimizand astfel procesul culinar. Cumparatorii sustin ca isi face treaba foarte bine, iar pentru nevoile sale a fost o alegere inspirata. Marunteste rapid continutul, sunt incantati ca pot prepara si carnati, iar in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Zelmer ZMM4080B

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.5/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Accesoriu carnati
  • Capacitate de tocare buna
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu au fost identificate

Comments are closed.