Masina de tocat carne Zelmer ZMM9802B Review si Pareri pertinente

Zelmer

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Zelmer ZMM9802B este o masina de tocat carne foarte buna, care reuseste sa marunteasca o cantitate generoasa in timp util. In plus, gama variata de accesorii o face un aparat multifunctional, dar mai multe detalii vom discuta imediat in continuare.

Masina de tocat carne Zelmer ZMM9802B este un model prevazut cu o putere de 2200 W si are capacitatea de a marunti o cantitate de pana la 3 kg de carne intr-un singur minut. Aceasta beneficiaza de un maner integrat in carcasas, care o face si foarte usor de transprotat.

Masina include functia reverse ideala pentru situatiile in care masina se blocheaza, aceasta deruland in sens invers pentru deblocare. Totodata, printre accesoriile din dotare se numara un cutit cu doua fete, accesoriu de feliere cu un set de patru tambururi de taiere, dar si trei site. Cele trei site din otel inoxidabil va ajuta sa maruntiti canrea grosier, mediu sau fin.  Astfel, veti obtine reteta corespunzatoare mai usor.

Toate accesoriile se ataseaza si detaseaza foarte usor, fiind astfel un aparat practic in orice bucatarie. Curatarea se realizeaza rapid si fara efort, dupa fiecare utilizare.

Vezi specificatii si pret

Concluzii si Pareri despre masina de tocat carne Zelmer ZMM9802B

Zelmer ZMM9802B este o masina de tocat carne foarte buna care poate fi ajutorul de nadejde pentru orice gospodina. Cumparatorii actuali sunt incantati de modul in care acest aparat isi face treaba, sustinand ca marunteste continutul foarte bine si rapid. Este usor de utilizat, dar si de intretinut si nici nu ocupa mult spatiu de depozitare. Dupa parerea lor, au facut o alegere inspirata, al carei raport calitate/pret este unul bun.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Zelmer ZMM9802B

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Capacitate mare
  • Accesorii variate
  • Usor de utilizat
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

Comments are closed.