Masina de tocat rosii Tomatina ST7400 Studio Casa | Review si Pareri utile

Bosch

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Masina de tocat rosii este unul dintre dispozitivele nelipsite din bucataria gospodinelor. O solutie excelenta pentru toate cele care isi doresc o masina de tocat rosii profesionala este modelul Tomatina ST7400 Studio Casa despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material.

In primul rand, este important sa stiti ca puteti folosi masina de tocat Tomatina ST7400 Studio Casa pentru prepararea sucului de rosii, dar si de fructe, baza pentru sosuri, must, marmelade si asa mai departe. Deci, discutam despre o varietate de intrebuintari, astfel ca produsul nu va fi luat strict pentru a pregati sos de rosii, lucru pe care il puteti face si cu un accesoriu de rosii de la masinile de tocat clasice. Acest produs este mai mult de atat si, in plus, are o capacitate de procesare a continutului foarte mare. Intr-o ora poate procesa pana la 150 kg de tomate coapte bine.

Corpul aparatului este realizat din aluminiu turnat, ceea ce ii ofera o buna rezistenta in timp folosit si pe perioade mai mari. Prezinta o putere de 400 W si asigura o buna stabilitate in timpul functionarii avand in dotare picioruse anti-alunecare.

Tomatina ST7400 Studio Casa este realizata in Italia si dispune de filtru conic din inox oferind o rezistenta foarte buna. Astfel, puteti procesa fara probleme fructe si legume cu seminte preucm sunt strugurii, murele, coacazele, fructele de padure si multe altele.  Rezultatul obtinut este un amestec bine maruntit si omogenizat, excelent pentru toate gusturile.

Dimensiunile aparatului sunt de 55 cm lungime, 21 de cm latime si 40.5 cm inaltime, avand o greutate de 7.08 kg.

Vezi specificatii si pret

Concluzii si Pareri despre Tomatina ST7400 Studio Casa

Masina de tocat Tomatina ST7400 Studio Casa poate fi o alegere excelenta fiind un aparat multifunctional care iti poate simplifica munca intr-o gama variata de activitati culinare. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea si declara ca a fost de departe un produs care le-a depasit asteptarile, produsul in discutie fiind destul de silentios, usor de folosit si mult mai rezistent si performant decat alte masini. O recomanda cu incredere mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tomatina ST7400 Studio Casa

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Extrem de rezistenta si puternica
  • Poate procesa o gama variata de alimente
  • Silentioasa
  • Usor de folosit si de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *