Masina de tocat carne Bosch MFW3X13W CompactPower, 500 W, Alb, 2.5 kg/min : Review detaliat

Bosch

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Esti in cautarea unei masini de tocat bune cu ajutorul caruia sa iti faci treaba usor si eficient, insa nu te-ai putut hotari nici pana acum? Atunci iti propunem sa afli mai multe detalii despre masina de tocat Bosch MFW3X13W CompactPower care promite sa devina un ajutor de nadejde in bucatarie.

Masina de tocat Bosch MFW3X13W CompactPower este prevazuta cu o putere de 500 W si o capcaitate de tocare de 2.5 kg/min. Datorita accesoriile din dotare, reuseste sa devina un aparat multifunctional, procesand mai multe tipuri de carne pentru burgeri, chiftele, ardei umpluti, carnati si asa mai departe. Este prevazuta cu accesoriu pentru carnati si umplut legume, doua site de 4 mm si 8 mm, dar si accesoriu pentru razuire cu trei tamburi pentru razuirea cartofilor mare sau fina. Componentele se ataseaza, dar si detaseaza usor, pentru a fi spalate simplu si rapid dupa fiecare utilizare.

Masina este prevazuta si cu functia reverse care deruleaza in sens invers, eliminand astfel toate resturile ramase in masina. De asemenea, este un aparat usor de folosit, dar si de depozitat, adaptandu-se perfect si in bucatarii mai putin spatioase.

Concluzii si Pareri despre Bosch MFW3X13W CompactPower

Bosch MFW3X13W CompactPower este o masina de tocat carne puternica si robusta, ce reuseste sa proceseze o gama variata de carne, dar si legume, accesoriile din dotare facand-o un aparat multifunctional. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna achizitionand aceasta masina de tocat care pentru nevoile sale este exact ceea ce trebuie. Marunteste eficient si uniform continutul, se asambleaza rapid si se intretine usor, fiind un aparat cu care isi fac treaba foarte bine. Ca atare, il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch MFW3X13W CompactPower

9.8

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.8/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Motor puternic
  • Accesoriu carnati, umplere legume, razuire
  • Usor de folosit
  • Intretinere facila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *