Masina de tocat carne Tefal HV8 Plus 9 în 1 NE688837 | Review si Pareri pertinente

Bosch

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Tefal HV8 Plus 9 în 1 NE688837 este o masina de tocat carne fiabila si eficienta prevazuta cu o gama variata de accesorii pentru a putea prepara retetele preferate mai usor si mai rapid. Daca este o optiune buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Masina de tocat carne Tefal HV8 Plus 9 în 1 NE688837 este un model puternic si rezistent, prevazut cu un motor de 2200 W potrivit pentru preparara chiftelutelor, carnatilor, garniturilor si asa mai departe. Are capacitatea de a procesa pana la 4.5 kg de carne pe minut, fara a se bloca, gratie functiei Reverse ce presupune miscarea in sens invers.

Aparatul dispune de patru conuri pentru razuite, feliere, razuire parmezan, taierea zarzavatului cubulete si asa mai departe. De asemenea, prezinta trei site din inox pentru tocare fina, medie si grosiera si cutit cu autoascutire.  In plus, beneficiaza si de accesoriu pentru umplerea carnatilor si accesoriu kebbe. Toate accesoriile sunt usor de depozitat in compartimentul integrat de la nivelul aparatului.

In lateral, gasiti si panoul de control cu ajutorul caruia puteti porni aparatul ori puteti activa functia reverse. Presupune un mod de functionare simplu si intuitiv, fiind o alternativa excelenta si pentru cei mai putin familiarizati cu tehnologia.

Vezi specificatii si pret

Concluzii si Pareri despre Tefal HV8 Plus 9 în 1 NE688837

Masina de tocat carne Tefal HV8 Plus 9 în 1 NE688837 este un model realizat in Franta fabricat din materiale solide si rezistente ce asigura performante excelente. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere inspirata optand pentru acest produs si declara ca isi face treaba excelent, fara sa se incinga si fara sa le creeze probleme. Este usor de folosit, foarte practica, nu ocupa mult spatiu si proceseaza o cantitate mare de carne fara sa se blocheze. O recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tefal HV8 Plus 9 în 1 NE688837

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Rezistenta si puternica
  • Gama variata de accesorii
  • Usor de intretinut
  • Proceseaza o cantitate mare de carne fara a se bloca

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *