Masina de tocat Tefal 7 in 1 NE108831 | Review si Sfaturi tuile

Bosch

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Tefal 7 in 1 NE108831 este o masina de tocat electrica, foarte practica ce va poate fi de un real folos in bucatarie. este usor de folosit, poate procesa diverse tipuri de continuturi, fiind un produs compact si eficient.

Masina de tocat Tefal 7 in 1 NE108831 are capacitatea de a procesa orice tip de carne, de a  pregati cu salate, garnituri, carnati de casa si multe altele. Pune la dispozitie o capacitate de 1.7 kg pe minut, ceea ce inseamna ca reuseste sa proceseze intr-un timp foarte scurt o cantitate generoasa de alimente. Beneficiaza si de functia reverse ce presupune derularea in sens invers, fiind utila atunci cand apar blocaje.

Vine la pachet cu o serie de accesorii extrem de utile in interesante si anume: trei site pentru maruntire medie sau grosiera, trei cilindri pentru radere si feliere fina sau grosiera, dar si accesoriu pentru carnati. Toate acestea sunt realizate din materiale de calitate, foarte rezistente in timp, care se pot atasa si detasa usor.

Este un model foarte usor de folosit, dar si de intretinut. In partea de sus, este prevazut cu un maner ce va ajuta sa transportati mai usor aparatul.

Vezi specificatii si pret

Concluzii si Pareri despre masina de tocat Tefal 7 in 1 NE108831

Tefal 7 in 1 NE108831 este o varianta buna de luat in considerare cu care va puteti face treaba foarte bine, intr-un timp scurt. Cumapratorii sustin ca produsul functioneaza in parametrii optimi, este usor de folosit si au testat-o pentru carne, grasime, ficat si asa mai departe, iar de fiecare data s-a descurcat cu succes. Apreciaza diversitatea accesoriilor care le sunt necesare si o recomanda mai departe apreciind raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tefal 7 in 1 NE108831

9.6

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.6/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Capacitate mare
  • Gama variata de accesorii
  • Usor de folosit
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *