Bosch MFW2520W Review & Pareri despre masina de tocat cu accesorii multiple

Bosch

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Bosch MFW2520W este o masina de tocat electrica ce poate fi de mare folos pentru obtinerea unei cantitati destul de mare de carne tocata intr-un timp foarte scurt. Este un produs practic si eficient care va poate simplifica munca.

Masina de tocat Bosch MFW2520W este un model ce prezinta o putere de 350 W si are capacitatea de a marunti o cantitate de pana la 1.7 kg intr-un singur minut. Este echipata cu niste picioruse cu ventuze ce asigura produsului o buna stabilitate.Vine la pachet cu doua site de dimensiuni diferite si anume de 3.8 mm si inca una de 8 mm, dar si accesoriu pentru prepararea carnatilor preferati.

Este foarte usor de folosit, dar si sigura, se curata rapid si se depoziteaza foarte usor datorita dimensiunilor compacte.Nu ocupa mult spatiu de depozitare si poate fi la indemana oricarei gospodine.

Vezi specificatii si pret

Concluzii si Pareri despre masina de tocat Bosch MFW2520W

Bosch MFW2520W este un model cu care va puteti face treaba eficient fiind dotata cu un motor destul de puternic, timp in care asigura un mod de functionare sigur si eficient. Cumparatorii sustin ca pentru ceea ce aveau nevoie au facut o alegere inspirata, produsul in cauza fiind usor de folosit, marunteste eficient continutul si la final se curata foarte usor. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este avantajos.

Recenzii pe scurt: Bosch MFW2520W

9.3

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.3/10

Pret

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Accesoriu carnati
  • Siguranta in utilizare
  • 2 site de dimensiuni diferite
  • Dimensiuni compacte

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *