Masina de tocat carne Tefal HV8 Plus NE685838 – Review si Recomandari

Tefal

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Tefal HV8 Plus NE685838 este o masina de tocat carne foarte buna, ce reuseste sa marunteasca o cantitate generoasa de carne intr-un timp scurt. In plus, gratie accesoriilor foarte diversificate din dotare, aparatul poate fi folosit in mai multe scopuri.

Masina de tocat carne Tefal HV8 Plus NE685838 este prevazuta cu o putere de 2000 W, fiind capabila sa marunteasca o cantitate de 2.6 kg de carne intr-un singur minut. Functia reverse este eficienta in momentul in care apar blocaje, rolul sau fiind de a derula in sens invers si de a debloca aparatul. Printre accesoriile din dotare se numara accesoriul pentru carnati ce permite prepararea foarte usoara ca carnatilor preferati, accesoriul pentru rosii ce presupune prepararea rapida a suculi de rosii, accesoriu kebbe, dar si 5 conuri pentru razuire fina si grosiera, feliere, razatoare parmesan si maruntire gheata.

Motorul este prevazut cu o protectie speciala ce consta intr-o legatura metalica intre acesta si suprafata de tocare, reducand astfel uzura motorului. In plus, pentru a fi mai usor de transportat, aparatul a fost dotat cu un maner foarte confortabil. De asemenea, beneficiaza si de sistem de tocare al abluhlui de alimentare, precum si compartiment special unde veti depozita acccesoriile astfel incat sa nu le pierdeti.

In principiu, acest model este foarte usor de folosit si de intretinut, iar accesoriile din dotare pot fi spalate fara probleme chiar si in masina de vase. Prezinta o carcasa rezistenta si un design modern, in lateral aflandu-se butonul prin intermediul caruia putem porni sau opri aparatul.

Concluzii si Pareri

Personal, sunt de parere ca masina de tocat carne Tefal HV8 Plus NE685838 este un produs bun, ce ofera performante ridicate, fiind potrivita si pentru cei mai pretentiosi. In mare parte, cumparatorii sunt multumiti de ea si susitn ca intr-adevar marunteste o cantitate generoasa de carne foarte rapid, stoarce eficient rosiile si umple imediat carnatii. In plus, au pregatit cu ajutorul sau si sucuri din mere, struguri, pepene galben. Apreciaza, deopotriva, faptul ca este usor de folosit si, in final, se curata foarte rapid. O recomanda mai departe si sunt de pareere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tefal HV8 Plus NE685838

0.00
9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Functii

9.8/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Motor puternic
  • Capacitate mare de tocat
  • Accesorii diversificate
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *