Masina de tocat carne Tefal Classic NE105838 – Review si Recomandari

Tefal

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Masina de tocat carne Tefal Classic NE105838, 1400 W, 1.7 kg/min, Functie Reverse, 2 Site de tocat, Cutit cu functie de maruntire, Accesoriu pentru carnati, Negru

Tefal Classic NE105838 este o masina de tocat carne rezonabila, usor de folosit, ce reuseste sa marunteasca o cantitate destul de mare de carne intr-un timp scurt. Accesoriile din dotare sunt realizate din materiale de calitate, rezistente asigurand performante constante de-a lungul timpului.

Masina de tocat Tefal Classic NE105838 este prevazuta cu o putere de 1400 W si o capacitate de tocare de 1.7 kg in decursul unui minut. Cu functia reverse, masina deruleaza in sens invers pentru a debloca masina atunci cand apar blocaje nedorite. Putem prepara cu ajutorul sau simplu si rapid carnati, chiftele si alte preparate delicioase.

Printre accesoriile din dotare se numara cele doua site pentru maruntire grosiera sau maruntire fina, cutitul cu functia de autoascutire, dar si accesoriul pentru prepararea carnatilor. Aceste accesorii se monteaza si se demonteaza foarte usor, iar curatarea lor este foarte facila fiind nevoie doar sa le introduceti sub jetul cu apa sau sa le adaugati in masina de spalat vase.

Masina prezinta un design modern si placut, avand oc arcasa de culoare neagra, realizata din materiale destul de rezistente. In lateral, se afla butonul prin care putem porni si opri masina, precum putem activa si functia reverse. Nu este un aparat foarte mare, motiv pentru care nu va ocupa mult spatiu de depozitare.

Concluzii si Pareri

Tefal Classic NE105838 este o masina de tocat care isi face treaba decent, fiind usor de folosit si de intretinut. Cumparatorii sustin ca aparatul functioneaza in parametrii optimi, iar de-a lungul timpului au maruntit diverse tipuri de carne si au ramas placut surprinsi de ea. Au preparat chiar si carnati si au foarte incantati de rezultat. Pe de alta parte, au remarcat ca este cam zgomotoasa, insa in fond, cel mai mult conteaza modul de functionare. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tefal Classic NE105838

9

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

9.0/10

Functii

9.2/10

Pret

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Accesoriu carnati
  • Usor de folosit
  • Usor de intretinut

Contra

  • Cam zgomotoasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *