Masina de tocat carne Tefal HV1 NE109838 – Review si Pareri utile

Tefal

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Tefal HV1 NE109838 este o masina de tocat carne foarte buna capabila sa marunteasca o cantitate mare intr-un timp foarte scurt. In plus, vine la pachet cu o serie de accesorii foarte utile, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Masina de tocat carne Tefal HV1 NE109838 este prevazuta cu o putere de 1400 W si o capacitate de tocare de 1.7 kg intr-un singur minut. Cu ajutorul sau, putem marunti carne de orice tip, putem felia si rade legume, prepara suc de rosii, carnati si asa mai departe. Printre accesoriile din dotare se numara 3 conuri pentru razuire si feliere, accesoriul pentru carnati, accesoriul coulis si 2 site pentru maruntire.

Daca tesutul este ceva mai dur si apar blocaje, atunci puteti activa functia reverse ce presupune deblocarea aparatului prin derularea in sens invers. Este un aparat extrem de usor de folosit si de intretinut, accesoriile putand fi asamblate foarte usor. Acestea pot fi spalate fara probleme chiar si in masina de vase. Datorita manerului din dotare, aceasta poate fi transportata foarte usor dintr-un loc in altul.

Masina prezinta un design modern, benefciind de o carcasa argintie/neagra foarte rezistenta. In lateral, se afla butonul prin intermediul caruia putem porni/opri aparatul si putem activa functia reverse. Nu este un aparat foarte voluminos, motiv pentru care nu va ocupa mult spatiu de depozitare.

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, Tefal HV1 NE109838 este o masina de tocat foarte buna, ce reuseste sa marunteasca in timp util o cantitate generoasa de carne, fiind foarte stabila si sigura. La randul lor, cumparatorii au declarat ca o folosesc de ceva timp si sunt foarte incantati de ea. Toaca foarte bine carnea, indiferent de tipul ei, prepara foarte rapid pasta de rosii, iar la final, este extrem de usor de intretinut. O recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tefal HV1 NE109838

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

9.8/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Accesorii diverse
  • Usor de folosit
  • Usor de intretinut
  • Capacitate mare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *