Masina de tocat Tefal NE542831 review si pareri

Tefal

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Tefal NE542831 este o masina de tocat puternica si de calitate, care te va ajuta sa faci treaba mult mai usor si sa obtii rezultate considerabil mai bune, care desi are un pret de achizitie putin mai mare, va reusi sa ofere performante superioare notabile si care va da satisfactie atunci cand o folositi.

Masina are in dotare un motor puternic de 2000W care reuseste sa scoata o capacitate de tocare de pana la 2.6 kg de carne pe minut, obtinand rezultate rapide si perfecte fara probleme.

Amintim faptul ca putine masini de pe piata au aceasta valoare cand vine vorba de capacitatea de tocare iar asta nu face decat sa dovedeasca ca Tefal NE542831 este un model de top, putand fi folosind pentru realizarea de produse precum kebbe sau carnati, accesoriile fiind incluse.

Totodata, intalnim 3 site de marimi diferite pentru a obtine rezultatele dorite, in functie de finetea carnii tocate.

Functia reverse din dotare este prezenta si la acest model de top si va garanteaza ca nu se va bloca niciodata insa fie vorba intre noi, cu un motor asa puternic, nu vad cand o veti folosi.

In partea superioara se gaseste un maner pentru manevrare usoara si transport fabil pentru a o depozita acolo unde doriti.

Pareri despre Tefal NE542831

Toti clientii care au achizitionat acest model de masina de tocat sunt de parere ca este foarte buna si ca merita banii si o recomanda in acelasi timp. Acestia apreciaza raportul calitate-pret ca fiind bun si spun ca functioneaza ireprosabil, fiind foarte buna pentru cantitati mari de carne, mai ales in perioada sarbatorilor.

Concluzii

Avand in vedere raportul calitate-pret al masinii Tefal NE542831, puterea si capacitatea de tocare mari, cat si parerile foarte bune ale clientilor, nu ne ramane decat sa o recomandam, in caz ca aveti nevoie de o masina de tocat fiabila si durabila pe termen lung.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tefal NE542831

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.7/10

Pret

9.5/10

Rezistenta

9.9/10

Argumente PRO

  • Raport calitate-pret bun
  • Putere 2000W
  • Capacitate de tocare 2.6 kg/min
  • Constructie solida
  • Functie reverse

Contra

  • Nu exista la momentul actual

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *