Masina de tocat carne Tefal HV4 NE411137 | Review si Pareri obiective

Tefal

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Tefal HV4 NE411137 este un model de masina de tocat carne electrica prevazuta cu functii utile cu ajutorul careia puteti procesa o cantitate generoasa de alimente in timp util. Daca este o varianta potrivita si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Masina de tocat carne Tefal HV4 NE411137 este prevazuta cu o putere de 2000 W si prezinta o capacitate de maruntire de 2.3 kg/min. Printre accesoriile cu care produsul vine la pachet se numara cele trei site din otel inoxidabil pentru tocarea fina, medie sau grosiera, dar si accesoriu pentru carnati. Astfel, puteti marunti carnea oricat de marunt doriti, iar pe de alta parte, veti putea prepara foarte usor si carnatii preferati. Cutittele din dotare sunt prevazute cu autoascutire pentru performante constante in timp.

Este un aparat practic si usor de folosit, cu ajutorul caruia puteti procesa carnea mai usor. In plus, accesoriile se detaseaza usor si se curata rapid direct sub jetul cu apa. Dimensiunile masinii sunt de 31 cm lungime, 19 cm latime si 27 cm inaltime, avand o greutate de aproximativ 3 kg.

Vezi specificatii si pret

Concluzii si Pareri despre Tefal HV4 NE411137 

Tefal HV4 NE411137 este o masina de tocat carne eficienta si usor de folosit cu ajutorul careia puteti procesa o cantitate mai mare de carne intr-un timp mai scurt. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere potrivita pentru ceea ce aveau nevoie sustinand ca motorul este destul de puternic, aparatul isi face treaba eficient fiind si foarte usor de folosit. In ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Tefal HV4 NE411137

9.1

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

8.8/10

Pret

8.9/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • Accesoriu carnati
  • 3 site pentru procesare fina, medie sau grosiera

Contra

  • Lipsa functie Reverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *