Masina de tocat carne Tefal HV10 NE858D38 Review si Sfaturi utile

Tefal

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Tefal HV10 NE858D38 este o masina de tocat electrica performanta, dotata cu accesorii multiple pentru o maruntire eficienta a alimentelor. Daca este o alternativa inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat in materialul pe care l-am pregatit.

Masina de tocat carne Tefal HV10 NE858D38 prezinta o putere de 2200 W si are cpaacitatea de a marunti pana la 5.5 kg intr-un singur minunt. Functia Reverse este eficienta atunci cand apar blocaje pentru a debloca masina.

Aceasta include trei conuri din inox pentru feliere, razuire si pentru parmezat, trei grile din inox pentru maruntire fina, medie sau grosiera (3, 5 sau 8 mm), dar si accesorii precum cel pentru carnati si accesoriul kebbe. Astfel, discutam despre un aparat multifunctional ce va permite sa preparati usor diverse tipuri de retete.

Corpul si tavita pentru alimente sunt fabricate din metal, ceea ce asigura o rezistenta excelenta in timp. Mai mult decat atat, exista oo conexiune metalica intre motorsi melc, protejand astfel motorul, pentru a il proteja o perioada mai mare de timp.

Accesoriile se ataseaza si detaseaza foarte usor, iar aparatul este usor de folosit si de intretinut.

Vezi specificatii si pret

Concluzii si Pareri despre masina de tocat carne Tefal HV10 NE858D38

Tefal HV10 NE858D38 este un model care se diferentiaza de restul masinilor de tocat carne prin diversitatea accesoriilor, dar si motorul puternic din dotare. Cumparatorii actuali sunt foarte incantati de performantele aparatului si confirma faptul ca isi face treaba excelent. Reuseste sa proceseze o cantitate generoasa de alimente, iar accesoriile variate din dotare permit prepararea mai multor tipuri de retete. Astfel, il considera un produs de inalta calitate al carei raport calitate/pret este unul excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tefal HV10 NE858D38

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Motor puternic
  • 3 conuri epntru feliere, razuire si parmezan
  • Accesoriu kebbe, accesoriu carnati
  • Rezistenta

Contra

  • Nu au fost identificate

Comments are closed.