Masina de tocat carne Tefal HV1 NE114130 Review si Recomandari

Tefal

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Tefal HV1 NE114130 este o masina de tocat carne electrica foarte practica si eficienta pentru a marunti mai rapid si mai usor o cantitate generoasa de carne si nu numai. Daca este o optiune buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat.

Masina de tocat carne Tefal HV1 NE114130 prezinta o putere de 1600 W si este prevazuta cu o capacitate de maruntire de 1.9 kg pe minut. Reuseste sa marunteasca simplu si rapid carnea, poate razuisi felia legumele, branza, ciocolata, poate prepara sucuri de rosii ori sosuri de casa. Cu functia reverse, aparatul deruleaza in sens invers, deblocand aparatul atunci cand vor aparea blocaje din cauza tesutului dur al carnii.

Masina vine la pachet cu trei site metalice pentru macinare fina, medie si grosiera. De asemenea, include si doua conuri pentru razuit si feliat, respectiv accesoriu pentru sucuri si sosuri. In plus, cu accesoriul special puteti pregati cei mai deliciosi carnati de casa.

Aparatul este foarte usor de folosit, stabil in timpul functionarii, iar accesoriile se ataseaza si detaseaza foarte usor.

Vezi specificatii si pret

Concluzii si Pareri despre masina de tocat carne Tefal HV1 NE114130

Masina de tocat carne Tefal HV1 NE114130 este un model care se descurca eficient usurandu-va munca in bucatarie. Cumparatorii sunt multumiti de modu in care aceasta isi face treaba, sustinand ca este un produs eficient, potrivit pentru nevoile lor. Marunteste rapid continutul, este usor de folosit si include o gama variata de accesorii foarte utile. O recomanda cu incredere mai departe si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tefal HV1 NE114130

9.7

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.7/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Accesorii utile
  • Functii multiple
  • Capacitate mare

Contra

  • Nu au fost identificate

Comments are closed.