Masina de tocat Tefal HV1 NE113135 | Review si Recomandari

Tefal

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Tefal HV1 NE113135 este o masina de tocat electric ce beneficiaza de o gama variata de accesorii utile pentru o eficienta sporita.Va poate simplifica munca si optimiza procesul culinar, dar mai multe detalii vom discuta in continuare.

Masina de tocat carne Tefal HV1 NE113135 este prevazuta cu o putere de 1600 W si prezinta o capacitate de maruntire de 1.9 kg/min. Poate toca simplu si rapid canrea, poate razui ori felia legumele, branza, ciocolata, poate preara sucuri de rosii sau sosuri de casa. Este, practic, un dispozitiv util pentru mai multe activitati care pur si simplu va usureaza munca.

Masina este prevazuta cu functia reverse, foarte utila atunci cand apar blocaje. De asemenea, beneficiaza de o gama variata de accesorii precum cele trei site metalice pentru tacat fin, mediu ori grosier, accesorii pentru razuire si ferliere, dar si accesoriu pentru sucuri si sosuri de casa.

Baza aparatul beneficiaza de picioruse din cauciuc care fac o buna aderenta si asigura o stabilitate exceenta, pentru ca aparatul sa nu se poata misca in timpul functionarii.

Dimensiunile masinii sunt de 35.2 cm lungime, 26 cm latime si 24 cm inaltime, avand o greutate de aproximativ 4 kg.

Vezi specificatii si pret

Concluzii si Pareri despre Tefal HV1 NE113135

Tefal HV1 NE113135 este o masina de tocat buna ce beneficiaza de o gama variata de accesorii astfel incat sa poata fi folosita in diferite sarcini. Cumparatorii sunt multumiti de aparat si sustin ca au maruntit carne, au preparat suc de rosii, au folosit razatoarea pentru morocovi si ceapa, iar de fiecare data s-a descurcat cu succes. Din punctul lor de vedere, a fost o alegere inspirata pe care o recomanda mai departe apreciind raportul calitate/pret drept unul bun.

Pareri pe scurt: Tefal HV1 NE113135

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.5/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • 3 site metalice, accesoriu rosii, conuri pentru razuit
  • Functie reverse
  • Usor de folosit
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *