Masina de tocat carne Heinner MG-2100BKWH – Review si Recomandari

Heinner

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Heinner MG-2100BKWH este o masina de tocat carne de nadejde, foarte rezistenta si usor de folosit. Raportandu-ma la eficienta si calitatea sa, as spune ca pretul este cat se poate de just, ba chiar avantajos.

Masina de tocat carne Heinner MG-2100BKWH este prevazuta cu o putere destul de mare, de 2100 W, ceea ce inseamna ca in mai putin de un minut va reusi sa toace aproximativ 1.8 kg de carne. Cand aveti de tocat carne cu un tesut mai dur si, inevitabil, ar aparea blocaje, atunci puteti apela cu incredere la functia reverse care nu face altceva decat sa deblocheze aparatul prin derularea in sens invers.

Aparatul vine la pachet cu o serie de accesorii utile, ceea ce il va ajuta sa fie eficient nu doar in maruntirea oricarui tip de carne, ci si in preparea sucului de rosii sau pregatirea carnatilor preferati de casa. Printre acestea se numara accesoriul pentru rosii, accesoriul pentru carnati si accesoriul kebbe. De asemenea, sunt prezente si trei tipuri de site de taiere de dimensiuni diferite, ceea ce ne permite sa maruntim fie mai fin, fie mai grosier continutul. Fiecare accesoriu se monteaza si demonteaza foarte usor, iar dupa utilizare, curatarea lor devine extrem de facila.

Din punctul meu de vedere, este un aparat util si foarte usor de folosit, ce nu ar trebui sa lipseasca din bucataria niciunei gospodine. Imi place, deopotriva, faptul ca este prevazut cu o carcasa destul de rezistenta, iar suprinzator, nu ocupa nici prea mult spatiu de depozitare.

Concluzii si Pareri

Personal, sunt de parere ca Heinner MG-2100BKWH este o masina de tocat care merita toata increderea noastra si o putem achizitiona fara retinere. Clientii confirma acest lucru, adaugand faptul ca masina este capabila sa marunteasca o cantitate destul de mare de carne intr-un timp foarte scurt, este usor de folosit si foarte rezistenta.De asemenea, sustin ca pentru o functionare cat mai buna, ar fi recomandat sa ungeti periodic cu ulei combustib atat cutitul, cat si sita. Pe de alta parte, este usor zgomotoasa, insa, personal, nu am testat pana acum vreo masina de tocat carne foarte silentioasa. Totusi, nu o folosim o durata foarte mare de timp, asa ca acest aspect ar putea fi irelevant. Prin urmare, cumparatorii sunt de parere ca este un produs al carui raport calitate/pret este excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner MG-2100BKWH

0.00
9.9

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Accesorii utile
  • Motor puternic
  • Capacitate generoasa
  • Usor de folosit si de curatat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *