Masina de tocat carne Heinner MG-2100BKSL – Review si Pareri obiective

Heinner

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Heinner MG-2100BKSL este un model de masina de tocat carne destul de bun, ce are capacitatea de a toca o cantitate generoasa de carne intr-un timp relativ scurt. Este un produs foarte usor de folosit si de intretinut, insa mai multe detalii as vrea sa le prezint in continuare.

Masina de tocat carne Heinner MG-2100BKSL prezinta o putere de 2100 W si o capacitate de tocare de 1.8 kg intr-un singur minut. Totodata, beneficiaza de 2 trepte de viteza si functia reverse care are rolul de a derula in sens invers in momentul in care apar blocaje cu tesut mai dur. Printre accesoriile din dotare se numara accesoriul pentru rosii ce ne ajuta sa preparam forate rapid sos pentru paste sau pizza, supa de rosii si asa mai departe, accesoriu pentru carnati util in umplerea carnatilor si accesoriul kebbe eficient in preepararea carnii pentru musaca, perisoare, chiftele, lasagna si asa mai departe. In plus, cele trei site de taiere ne permit sa tocat mai marunt sau mai grosier continutul, in functie de preferinte.

Pentru a fi mai usor de manevrat si de folosit, aparatul a fost echipat cu un maner foarte confortabil. In plus, accesoriile sunt foarte usor de demontat si de curatat imediat dupa utilizare.

Aparatul prezinta un design modern si o carcasa rezistenta de culoare neagra. Lateral se afla butoanele prin intermediul carora putem modifica viteza de tocare sau putem activa functia reverse. Nu este un aparat voluminos si nici greu caci are o greutate de doar 3.85 kg, ceea ce inseamna ca ii vom gasi rapid spatiu unde il putem depozita in siguranta.

Concluzii si Pareri

In mare parte, Heinner MG-2100BKSL isi face treaba eficient fiind un produs care toaca rapid continutul si este foarte usor de folosit. Cumparatorii sunt multumiti de ea declarand ca functioneaza bine, este prevazuta cu un motor puternic si se intretine foarte usor. Au remarcat ca este usor zgomotoasa, insa nu este o problema prea mari, mai ales ca, in general, masinile de tocat sunt ceva mai zgomotoase. Prin urmare, o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Heinner MG-2100BKSL

0.00
9.3

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

9.4/10

Pret

9.3/10

Rezistenta

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Accesoriu rosii, kebbe, carnati
  • 2 viteze+Reverse
  • Usor de folosit
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *