Review: Masina de tocat carne Bosch MFW67450 – tot ce iti doresti!

Bosch

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Noul model de masina de tocat carne Bosch MFW67450 poate fi tot ceea ce iti doresti atunci cand vorbim de un astfel de aparat atat de necesar in bucatarie, avand o serie de calitati pe care le veti remarca din prima secunda de utilizare, dar si dupa ce trec anii peste aceasta, comportandu-se la fel ca atunci cand ati achizitionat-o.

Prezinta un motor puternic de 2000W ce face posibila procesarea rapida a unei cantitati de pana la 3.5 kilograme de carne pe minut, fiind un model de top din punct de vedere si al altora, acest lucru reflectandu-se si in calitatea materialelor cu care este fabricat.

Sitele sunt in numar de 3 si au dimensiuni de 3mm, 4.8mm respectiv 8mm astfel incat sa puteti sa tocati carnea pentru a pregati diverse mancaruri.

Functia reverse este indispensabila in ziua de azi atunci cand vorbim de o masina de tocat astfel ca aceasta se regaseste si la noul model Bosch MFW67450, aceasta fiind utila pentru momentele in care carnea se blocheaza in aparat si pentru siguranta sporita in utilizare.

Tot pentru un plus de siguranta in utilizare, masina prezinta picioare de sprijin din cauciuc care nu permit alunecarea acesteia de pe blatul de lucru si cuplaj rapid de siguranta.

Bosch MFW67450 are incluse o serie de accesorii foarte necesare, in orice anotimp, cum ar fi:

  • Accesoriu impingere
  • Accesoriu pentru carnati
  • Accesoriu pentru Kebbe
  • Storcator pentru fructe si legume

Din punct de vedere al dimensiunilor este un aparat compact, avand lungimea de 295 mm, latimea de 199mm respectiv inaltimea de 254mm. Calitatea materialelor se reflecta in greutatea masinii de tocat, aceasta fiind de 6.19 kilograme.

Pareri despre Bosch MFW67450

Cumparatorii acestui model de masina de tocat se declara incantati de modul de functionare ireprosabil pe care il arata, cat si de calitatea materialelor din care este confectionata.

Totodata, acestia afirma ca raportul calitate-pret este unul de invidiat si ca va puteti de bucura de serviciile acestia in materie de tocat, facut suc de rosii, carnati etc.

Concluzii

Luand in considerare raportul calitate-pret foarte bun, calitatea foarte buna a materialelor din care este confectionata cat si utilitatea unui astfel de aparat, putem spune ca masina de tocat Bosch MFW67450 este tot ce va trebuie daca sunteti in cautarea unui astfel de aparat.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review scurt: Bosch MFW67450

9.7

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.8/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate-pret imbatabil
  • Putere 2000W
  • Capacitate tocare 3.5kg/minut
  • Accesorii suc rosii, carnati,kebbe
  • Functie reverse

Contra

  • Nu am identificat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *