Review: Masina de tocat Bosch MFW2517W – Pareri si Pret

Bosch

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Iata ca Bosch a dat drumul pe piata noilor masini de tocat de generatie noua iar Bosch MFW2517W vine sa confirme acest lucru, avand o serie de calitati ce o vor face sa fie o masina de top in anul ce urmeaza.

Dispune de un motor puternic de 1500W ce ofera performante superioare in ceea ce priveste tocarea sau maruntirea alimentelor, avand o capacitate de pana la 1.8 kilograme de carne pe minut.

Bosch MFW2517W vine la pachet insotita de urmatoarele accesorii:

  • 2 site cu diametrul de 3.8 respectiv 8mm
  • accesoriu pentru storcator de rosii
  • 3 discuri de razuire si feliere
  • accesoriu pentru carnati

Datorita accesoriilor pentru stors rosii cat si celui de realizat carnati, putem spune ca Bosch MFW2517W este o masina de tocat 100% completa, care va fi un real ajutor in orice situatie din bucatarie.

Bosch MFW2517W prezinta patru picioruse realizate din cauciuc ce asigura o stabilitate sporita pe suprafata designului astfel incat totul sa se desfasoare in deplina siguranta, o masina de tocat care semisca pe blatul din bucatarie putand fi periculoasa.

Pareri despre Bosch MFW2517W

Cumparatorii acestui model de masina de tocat sunt de parere ca au facut o achizitie excelenta deoarece are dotari de top si se misca foarte rapid in ceea ce priveste procesul de tocare.

Acestia mai apreciaza numarul mare de accesorii, site si discuri pentru razuire si feliere cu care masina este inzestrata cat si cele doua accesorii pentru facut suc de rosii si carnati, care sunt indispensabile pentru orice casa de gospodina pe parcursul unui an.

Concluzii

Luand in considerare raportul calitate-pret excelent, fiabilitate dovedita a masinilor de tocat Bosch cat si performantele superioare cu care ne-a obisnuit acest brand, putem spune cu toata increderea ca aceasta masina este un must have al zilelor noastre, pe care o veti folosi cu mult drag pentru o perioada indelungata de timp.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch MFW2517W

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.5/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Capacitate tocare 1,8 kg/min
  • Storcator de rosii inclus
  • Acccesoriu pentru carnati inclus
  • Discuri si site numeroase

Contra

  • Nu am identificat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *