Masina de tocat carne Zass ZMG 14 Review si Recomandari

Zass

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Zass ZMG 14 este o masina de tocat carne elecrtica foarte buna care poate procesa o cantitate destul de mare de carne intr-un timp scurt. Dar pentru inceput, va invitam sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Masina de tocat carne Zass ZMG 14 prezinta o capacitate de maruntire de  1.6 kg intr-un singur minut si are o putere de 1600 W. Este prevazuta si cu functia Reverse care presupune derularea in sens invers, fiind ideala atunci cand apar blocaje.

Este echiapta cu trei discuri de inox pentru tocare cu dimensiunile de 3 mm, 5 mm si 7 mm. Mai mult decat atat, include si accesoriu pentru carnati astfel incat sa va puteti prepara carnatii preferati in confortul propriului camin, accesoriu kebbe pentru prepararea carnii de chiftele, burgeri etc, dar si accesoriu pentru rosii cu ajutorul caruia puteti pregati sosul de tomate.

Este prevazuta cu carcasa din otel inoxidabil, iar montarea si demontarea se realizeaza usor pentru o curatare rapida. In partea de sus, este prevazuta cu o tava de alimentare realizata, deopotriva, din otel inoxidabil, putand adauga o cantitate generoasa de carne sau rosii.

Vezi specificatii si pret

Concluzii si Pareri despre masina de tocat carne Zass ZMG 14

Masina de tocat carne Zass ZMG 14 este un model care se descurca foarte bine fiind un ajutor de nadejde pentru orice gospodina. Cumparatorii sunt multumiti de ea si declara ca isi face treaba eficient. Marunteste rapid continutul si include o gama variata de accesorii pe care le apreciaza mult. Astfel, o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Zass ZMG 14

9.6

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.6/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Gama variata de accesorii
  • Construita din materiale rezistente
  • Usor de folosit
  • Usor de curatat

Contra

  • Nu au fost identificate

Comments are closed.