Masina de tocat Star-Light MG-120BW – Review si Pareri diverse

Star-Light

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Masina de tocat Star-Light MG-120BW, 1400W, Accesoriu carnati si kebbe, Cutit inox, Negru/Alb

Star-Light MG-120BW constituie, din punctul meu de vedere, o reala surpriza placuta din partea celor de la Star-Light, fiindca acest produs mi-a depasit cu mult asteptarile. Si se pare ca nu doar asteptarile mele au fost depasite, ci si ale clientilor, insa despre acest aspect vom discuta mai tarziu.

Masina de tocat Star-Light MG-120BWMasina de tocat Star-Light MG-120BW prezinta o putere de 1400 W si o capacitate de tocare rezonabila, de 1 kg intr-un minut. In momentul in care apar blocaje din cauza unui tesut mai dur, atunci trebuie sa stiti, ca activand functia reverse, masina va derula in sens invers si se va debloca imediat.

De asemenea, prezinta in dotare o gama destul de variata de accesorii, printre acestea numarandu-se 3 site, accesoriul pentru carnati ce permite prepararea celor mai deliciosi carnati chiar la voi acasa, accesoriu kebbe pentru prepararea carnii de hamburgeri, chiftele, sarmale si asa mai departe, accesoriu pentru impingere si tava de alimentare. Fiecare dintre aceste accesorii se monteaza/demonteaza foarte usor, ulterior putand fi curatate imediat sub jetul cu apa sau chiar in masina de spalat vase.

Produsul prezinta o carcasa modern, de culoare neagra in combinatie cu argintiu, fiind destul de rezistenta. In partea de sus, se afla butoanele prin intermediul carora putem porni sau opri aparatul ori putem activa functia reverse. In plus, beneficiaza de un compartiment unde sunt depozitate accesoriul pentru a nu le pierde prin bucatarie. Dimensiunile produsului sunt de 37.4 x 34.4 x 17.5 cm (D x H x W) si cantareste 3.44 kg.

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, Star-Light MG-120BW reprezinta chiar o achizitie reusita si va spun sincer ca avand in vedere pretul mic de achizitie nu ma asteptam la un randament mare din partea ei. Insa, se pare ca avea sa ma surprinda in mod placut, lucru recunoscut si de catre actualii cumparatori. Acestia au declarat ca toaca extrem de bine continutul si destul de rapid, este usor de folosit si rezistenta. As vrea sa va atrag atentia si sa fiti foarte atenti in momentul in care introduceti carnea. Trebuie sa va asigurati ca aceasta nu mai are niciun os, altfel riscati sa stricati aparatul. In consecinta, cumparatorii recomanda produsul si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Star-Light MG-120BW 

9.4

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.5/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Accesorii diverse
  • Usor de folosit
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *