Masina de tocat carne Philips Viva Collection HR2723/20 – Review si Impresii

Philips

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Philips Viva Collection HR2723/20 este o masina de tocat carne utila in orice bucatarie, prevazuta cu un motor puternic, oferind performante destul de bune. In plus, beneficiaza de cateva accesorii interesante ce ii sporesc flexibilitatea, astfel ca putem marunti orice fel de carne in diverse dimensiuni.

Masina de tocat carne Philips Viva Collection HR2723/20 beneficiaza de o putere nominala de 500 W si o putere maxima de 1800 W, astfel ca reuseste sa obtina o capacitat de tocare de 2.3 kg in decursul unui singur minut. De asemnea, cele trei discuri realizate din otel inoxidabil permit maruntirea carnii in trei variante de dimensiuni si anume: 3 mm, 5 mm sau 8 mm.

Discuri Philips Viva Collection HR2723/20

In acelasi timp, masina dispune si de 3 cilindri pentru maruntirea legumelor. Cu doi dintre ei ai posibilitatea de a taia rapid, mai marunt sau mai mare, in timp ce cilindrul pentru feliere taie legumele foarte rapid.

Cilindri Philips Viva Collection HR2723/20

Philips Viva Collection HR2723/20 accesoriu carnatiAlte accesorii interesante si, deopotriva, foarte utile ar mai fi cele pentru umplerea carnatilor si de aceasta data, existand doua variante: 12 mm, respectiv 22 mm. In acest fel, puteti pregati chiar la voi acasa atat carnati subtiri, cat si carnati ceva mai grosi.

Pentru a va asigura ca fiecare accesoriu este montat cum trebuie, aparatul beneficiaza de un cutit si surub cu corectare automata. In continuare, veti putea porni si folosi masina in siguranta. Palnia prezinta un design special astfel incat sa poata fi curatata foarte usor. In plus, vine la pachet si cu un accesoriu util cu doua laturi care permite curatarea mai rapida a accesoriilor.

In principiu, Philips Viva Collection HR2723/20 este o masina usor de folosit si de curatat, iar in timpul functionarii nivelul de zgomot este unul rezonabil, ba chiar as spune mai mic comparativ cu vechea masina de tocat. In plus, este stabila si functioneaza fara probleme.

Concluzii si Pareri

In perioada testelor, masina de tocat Philips Viva Collection HR2723/20 s-a descurcat eficient, iar personal, nu am identificat niciun fel de inconvenient la ea. Toaca eficient cam orice tip de carne, insa atentie sa nu uitati ca inainte sa scoateti pielea si oasele. Acesoriile se monteaza usor, iar la final, se curata foarte rapid. In plus, cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca ceea ce au apreciat foarte mult la ea este puterea motorului, diversitatea accesoriilor si usurinta cu care se poate utiliza. In consecinta, o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Philips Viva Collection HR2723/20

0.00
9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Functii

9.7/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Motor puternic
  • Gama variata de accesorii
  • Usor de folosit
  • Dispozitiv pentru curatare rapida

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *