Masina de tocat Heinner PowerMix 2000 XMG-2000 Review si Pareri pertinente

Heinner

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Heinner PowerMix 2000 XMG-2000 este o masina de tocat electrica foarte practica si utila pentru orice gospodina. Va ajuta sa procesati mai rapid cantitati generoase de carne. Este foarte usor de folosit, fiind la indemana oricui.

Masina de tocat Heinner PowerMix 2000 XMG-2000 prezinta o putere de 2000 W si ofera o capacitate de tocare de 2 kg intr-un singur minut. Este prevazuta cu trei site de dimensiuni diferite si anume de 0.3 cm, 0.5 cm si 0.7 cm. Asigura un rtim de tocare constant, fara sa se blocheze. Cutitul din inox permite procesarea chiar si a tesutului mai dur.

Totodata, include si alte accesorii utile cum ar fi cel pentru carnati sau kebbe. Astfel, va veti putea bucura de carnatii preferati preparati acasa oricand doriti.

Daca apar blocaje din cauza tesuturilor prea dure, atunci veti apela la functia reverse. Aceasta presupune derularea in sens invers a melcului si deblocarea aparatului.

Aparatul este prevazut cu o carcasa din aluminiu ce ii asigura o buna rezistenta. In plus, este foarte usor de folosit si de intretinut, fiind o optiune buna pentru orice gospodina.

Dimensiunile produsului sunt de 35 cm lungime, 18 cm latime si 34.5 cm inaltime.

Vezi specificatii si pret

Concluzii si Pareri despre masina de tocat Heinner PowerMix 2000 XMG-2000

Heinner PowerMix 2000 XMG-2000 este o masina de tocat electrica foarte eficienta capabila sa proceseze o cantitate generoasa de continut intr-un timp scurt. Cumparatorii sunt foarte  multumiti de alegerea facuta si declara ca produsul in discutie ii ajuta foarte mult. Marunteste foarte bine continutul, este usor de folosit si de curatat. De asemenea, accesoriile din dotare le considera foarte utile. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere buna al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Heinner PowerMix 2000 XMG-2000

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.5/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Accesoriu kebbe
  • Accesoriu carnati
  • 3 site de maruntire
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu au fost identificate

Comments are closed.