Masina de tocat Heinner MG1500TA-GR Review si Pareri utile

Heinner

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Heinner MG1500TA-GR este o masina de tocat electrica care va ajuta sa maruntiti o cantitate generoasa de carne intr-un timp scurt, fara efort. Poate fi o optiune inspirata, dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Masina de tocat Heinner MG1500TA-GR prezinta o putere de 1600 de W si o capacitate de maruntire de 1.2 kg/min. Beneficiaza de accesoriu pentru preparara sucului de rosii, accesoriu pentru a umple  carnati de casa si accesoriu kebbe, cutit din inox ce asigura o maruntire eficienta si trei site de taiere pentru maruntire mai fina sau mai grosiera.

Totodata, modelul in discutie ofera un design foarte interesant beneficiind de o carcasa moderna, de culoare verde. In lateral se afla butoanele unde veti putea porni aparatul si veti putea regla treapta de putere. Accesoriile se ataseaza si se detaseaza usor, putand fi spalate rapid dupa utilizare cu apa calda si detergent.

Vezi specificatii si pret

Concluzii si Pareri despre masina de tocat Heinner MG1500TA-GR

Heinner MG1500TA-GR este o masina de tocat eficienta pe care va puteti baza ca va procesa rapid o cantitate generoasa de carne, dar nu numai. Cumparatorii sunt, in general, multumiti de aparat si sustin ca marunteste eficient si omogen, iar accesoriile variate din dotare reprezinta pentru ei un avantaj important. Astfel, o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Heinner MG1500TA-GR

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.5/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 3 site de dimensiuni diferite
  • Accesoriu rosii
  • Accesorii carnati si kebbe
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

Comments are closed.