Masina de tocat Heinner MG1500TA-BG – Review si Recomandari

Heinner

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Masina de tocat Heinner MG1500TA-BG, 1600 W, Accesoriu pentru rosii si carnati, Cutit inox, Visiniu sidefat

Heinner MG1500TA-BG este o masina de tocat carne care, in mare parte se descurca eficient, despre care am ales sa discutam astazi. La prima vedere, este o masina interesanta, prevazuta cu o carcasa chiar atractiva, insa, cel mai mult ne intereseaza partea functionala.

Masina de tocat Heinner MG1500TA-BG este prevazuta cu o putere de 1600 W, ceea ce permite o tocare facila si rapida, de 2 kg intr-un singur minut. Avand in dotare o serie de accesorii foarte utile cum ar fi accesoriul kebbe, accesoriul pentru carnati, respectiv accesoriul pentru rosii, putem toca diverse tipuri de carne pentru chiftele, ardei umpluti, sarmale etc, putem umple carnati sau prepara suc de rosii. In plus, cele trei site din metal de dimensiuni diferite: 3, 5, respectiv 7 mm, ne permit tocarnea carnii mai mare sau mai marunt.

Cutitul din dotare este realizat din inox, destul de bine ascutit, reusind sa marunteasca eficient continutul. In timpul functionarii este destul de stabil si nu se deplaseaza. Picioarele anti-alunecare contribuie la pozitia sa ferma in timpul functionarii. In plus, in cazul in care este suprasolicitata masina, atunci ea se va opri automat prevenind astfel o eventuala defectiune.

La capitolul zgomot, trebuie sa recunosc ca este putin cam zgomotoasa. Insa, avand in vedere ca nu este folosita zilnic sau pe perioada foarte mari, cred ca am putea face abstractie de acest aspect care nu este tocmai unul decisiv.

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, Heinner MG1500TA-BG este o masina de tocat rezonabila, usor de folosit si care isi face treaba destul de bine. Clientii care au achizitionat-o deja sustin ca o folosesc de ceva timp si s-a dovedit a fi eficienta, usor de folost, de asamblat, iar accesoriile din dotare au fost foarte utile. In plus, se intretine foarte usor, iar in ansamblu, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner MG1500TA-BG

8.9

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

8.8/10

Functii

9.0/10

Pret

8.9/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Accesorii diversificate
  • Usor de folosit
  • Usor de intretinut
  • Capacitate mare de tocare

Contra

  • Cam zgomotoasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *