Masina de tocat carne Heinner MG-1330BKIX, 1330 W, Accesoriu rosii, Cutit Inox, Negru/Inox

Heinner

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Heinner MG-1330BKIX este o masina de tocat perfecta pentru maruntirea carnii pentru preparearea carnatilor, a chiftelelor, kibbelor, musaca sau de ce nu, prepararea sucului de rosii in sezonul de toamna si nu numai.

Heinner MG-1330BKIX prezinta un motor puternic de 1330W ce va asigura un ritm constant de tocare, cu garantia ca nu se va bloca si va taia rapid si foarte usor, la o simpla apasare de buton. Are o capacitate de tocare de pana la 1.5 kg de alimente intr-un minut, fiind destul de ok din acest punct de vedere. Nu cred ca veti avea nevoie de o capacitate mai mare de tocare, poate doar in zilele de sarbatori.

Cutitul este realizat din inox de buna calitate si este gandit special pentru o maruntire atenta a carnii cu tesut mai dur sau a leguminoaselor mai tari, in timp ce cele trei site de taiere te vor ajuta sa toci mai marunt sau mai gros, in functie de preparatul pe care urmeaza sa il gatesti. Acestea au diametre diferite de tocare, de 3, 5, respectiv 7mm.

Masina de tocat carne Heinner MG-1330BKIX vine insotita cu o serie de accesorii foarte utile, ce te vor ajuta sa diversifici alimentele ce urmeaza sa le toci. Acestea sunt:

Accesoriu pentru rosii este foarte util atunci cand aveti de preparat un sos proaspat pentru paste sau pizza si de ce nu, pentru o delicioasa supa de rosii. Utilizand acest accesoriu special pentru rosii vei economisi timp si energie, uitand de masina de tocat rosii manuala.

Accesoriu pentru carnati si kebbe va ajuta sa va preparati singuri carnea pentru carnati dar si chiftelute, kibbe, musaca sau perioasoare, avand astfel garantia calitatii carnii tocate fata de ceea ce gasesti in comert in zilele noastre.

Accesoriu impingere va ajuta sa tocati pana la ultima bucatica de carne, fiind foarte util pentru procesul de tocare in general.

Functia reverse reprezinta un must-have atunci cand vine vorba de o masina de tocat, fiind intalnita si pe modelul despre care vorbim, adica Heinner MG-1330BKIX. Aceasta va ajuta sa deblocati alimentele din masina de tocat printr-o singura apasare de buton, melcul rotinduse in directia opusa si eliberand carnea sau alimentele blocate.

Pentru o siguranta sporita in utilizare, masina de tocat carne prezinta picioare anti-alunecare din cauciuc dar si o tava de alimentare pentru alimentele ce urmeaza a fi procesate.

Pareri despre Heinner MG-1330BKIX

Clientii care folosesc masina de tocat carne Heinner MG-1330BKIX afirma ca raportul calitate-pret este unul de invidiat si ca folosesc cu succes in operatiunile de tocare acest aparat extrem de util. Acestia sunt incantati de faptul ca accesoriu de rosii ii ajuta sa prepare sosuri, sos de rosii sau cele necesare pentru o supa de rosii delicioase.

Concluzii Heinner MG-1330BKIX

Avand in vedere raportul calitate-pret foarte avantajos, numarul mare de accesorii si functia reverse din dotare, putem afirma cu tarie ca masina de tocat carne Heinner MG-1330BKIX reprezinta o solutie buna si fiabila daca sunteti in cautarea unui astfel de aparat.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner MG-1330BKIX

9.6

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.6/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Cutit din inox de buna calitate
  • Accesorii rosii, carnati, kibbe etc
  • 3 discuri de tocare
  • Functie reverse

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *