Masina de tocat Heinner MG-1250BK | Review si Pareri pertinente

Heinner

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Heinner MG-1250B este o masina de tocat carne electric foarte utila pentru orice gospodina constituiind o alternativa extrem de accesibila ca pret. Daca este sau nu aparatul potrivit si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Masina de tocat carne Heinner MG-1250B este prevazuta cu o putere maxima de 1340 W si poate procesa cu usurinta carne pentru musaca, perisoare, lasagna, chiftelute si asa mai departe. Functia Reverse permite aparatului derularea in sens invers fiind eficienta atunci cand apar blocaje. Capacitatea de maruntire intr-un singur minut este de 1.5 kg.

Printre accesoriile cu care vine la pachet, se numara cel pentru carnati care va va fi util pentru prepararea carnatilor de casa, accesoriul kebbe, dar si doua site care va vor fi utile pentru taierea mai fina sau mai grosiera a alimentelor; dimensiunile gaurilor sitei sunt de 5 mm, respectiv 7 mm.

Modelul in discutie este un aparat usor de folosit, potrivit pentru orice fel de utilizatori. Componentele se detaseaza usor si de curata rapid imediat dupa utilizare.

Vezi specificatii si pret

Concluzii si Pareri despre Heinner MG-1250B7

Heinner MG-1250B este o  masina de tocat carne ieftina, dar eficienta care va poate veni oricand in ajutor pentru a termina treaba mai rapid, dar si pentru a optimiza procesul culinar. Cumparatorii sustin ca isi face treaba mai bine decat s-ar fi asteptat, fiind un aparat usor de folosit, practic si eficient. Sunt de parere ca este un dispozitiv foarte util care nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie si al carui raport calitate/pret este unul foarte avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner MG-1250B

9.4

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

9.4/10

Pret

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Accesoriu kebbe, carnati, 2 site
  • Usor de folosit
  • Functie Reverse

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *