Masina de tocat Heinner Black Tail MG-D1800BK | Review si Recomandari

Heinner

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Cauti o masina de tocat carne electrica buna, dar inca nu te-ai putut orienta catre un anumit model? Heinner Black Tail MG-D1800BK este o varianta de masina de tocat carna ieftina si eficienta, cu care iti poti face treaba bine.

Masina de tocat carne Heinner Black Tail MG-D1800BK prezinta o putere de 2100 W si ofera o capacitate de maruntire de 1.8 kg/ora, timp in care dispune de o singura treapta de viteza. Totodata, masina este prevazuta cu accesoriu pentru rosii cu ajutorul caruia puteti pregati sos proaspat pentru paste sau pizza ori supra delicioasa de roii, accesorii pentru carnati si kebbe gratie carora puteti prepara carne pentr musaca, perisoare, lasagna sau chiftelute, ori puteti umple carnati pentru a ii prepara in casa. De asemenea, dispune si de cutit din inox si trei site de taiere cu dimensiunile de 3mm, 5 mm si 7 mm.

Functia reverse este utila in situatiile in care apar blocaje in masina. Apasand butonul reverse, melcul se roteste in sens invers, deblocand aparatul.

Concluzii si Pareri despre Heinner Black Tail MG-D1800BK

Heinner Black Tail MG-D1800BK este o masina de tocat carne foarte accesibila ca pret, dar care poate fi de un real ajutor in bucatarie. Cumparatorii susitn ca isi fac treaba bine cu ea, sunt incantati de faptul ca dispune de toate accesoriile de care au nevoie, totodata, fiind si foarte usor de folosit, dar si de curatat. Se asambleaza usor, iar inca de la prima utilizare au fost impresionati. In opinia lor, pentru nevoile pe care le au, acest model a fost exact ceea ce le trebuia, motiv pentru care apreciaza raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner MG-2100BKWH

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.5/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Accesoriu rosii, accesoriu carnati, accesriu kebbe
  • 3 site de dimensiuni diferite
  • Usor de folosit
  • Usor de curatat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *