Masina de tocat Daewoo DMG2000C | Review si Pareri utile

Daewoo

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Daewoo DMG2000C este o masina de tocat electrica cu ajutorul careia puteti procesa mai rapid si mai usor o cantitate generoasa de carne si nu  numai. Vine la pachet cu o gama variata de accesorii utile, despre care vom discuta pe larg in cele ce urmeaza.

Masina de tocat Daewoo DMG2000C este aliatul de nadejde pentru orice gospodina. Este dotata cu un  motor de 2000 W si are capacitatea de a procesa pana la 2.2 kg de carne pe minut. Puteti pregati astfel foarte usor carne pentru sarmale, chiftele, burgeri si asa mai departe. Dispune de trei discuri de taiere pentru a putea procesa carnea fin, mediu sau grosier.

Este echipata cu lame din inox care asigura performante constante in timp, dar si o durata de utilizare mai mare aparatului. In acelasi timp, beneficiaza si de accesoriu pentru umplerea carnatilor, respectiv accesoriul pentru prepararea sucului de tomate, doua accesorii foarte utile si apreciate de gospodine.

Gura de tocare este suficient de larga incat sa puteti adauga si bucati mai mare de carne. Mai mult decat atat, este prezenta si functia reverse, extrem de utila atunci cand apar blocaje, permitand derularea in sens invers.

Aparatul este stabil in timpul functionarii, beneficiind de picioruse din cauciuc ce previn alunecarea sa de pe blat.

Vezi specificatii si pret

Concluzii si Pareri despre masina de tocat electrica Daewoo DMG2000C

Daewoo DMG2000C este o masina de tocat carne foarte practica si utila pentru orice gospdina, cu ajutorul careia puteti procesa carnea mai usor, fara efort. Gospodinele care deja folosesc aparatul sustin ca este de un real folos pentru ceea ce aveau nevoie. Este usor de folosit, functioneaza eficient si apreciaza existenta accesoriului de rosii, respectiv de carnati. O recomanda si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Daewoo DMG2000C

9.4

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.4/10

Pret

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Accesoriu carnati, accesoriu rosii
  • Functie reverse
  • Gura de alimentare mare
  • 3 discuri de taiere

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *