Masina de tocat carne Concept MM4310 review

Concept

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Masina de tocat carne Concept MM4310 reprezinta o nouatate in materie de aparate de bucatarie, care va permite sa tocati carne si nu numai intr-un timp foarte scurt gratie puterii superioare si a acccesoriilor extrem de utile din dotare.

Prezinta un motor puternic de 3000W ce asigura o capacitate de tocare de pana la 1.5 kilograme de carne intr-un minut, valori ce sunt suficiente pentru orice bucatarie a unei familii numeroase.

In pachetul de baza al acestei masini de tocat se vor regasi 3 discuri de taiat (site) fabricate din otel inoxidabil pentru rezultate diferite, ce au gauri cu marimi de 3 mm, 4.5 mm, 8 mm. Cutitul de taiat este realizat de asemenea din otel inoxidabil durabil in timp.

Dispozitivul de impingere din dotare ofera un plus de siguranta in utilizare si face posibila munca mai rapida si mai usoara, fara a risca sa va accidentati la degete.

La fel ca oricare masina de tocat din zilele noastre, Concept MM4310 are in dotare functie reverse pentru momentele in care un aliment se blocheaza in aceasta si necesita deblocarea printr-o singura apasare de buton.

Pentru un plus de siguranta in utilizare, masina de tocat Concept MM4310 prezinta picioare anti-alunecare din cauciuc ce asigura o stabilitate sporita pe blatul de lucru, impiedicand astfel eventualele neplaceri ce pot aparea din cauza lipsei acestora.

Pareri despre Concept MM4310

Cumparatorii acestui model de masina de tocat Concept MM4310 sunt multumiti de achizitia facuta si afirma ca raportul calitate-pret este unul corect, aparatul fiind robust si durabil. Acestia se declara incantati de modul in care masina toaca cat si de accesoriile din tocare cum ar fi accesoriile de kebbe sau carnati extrem de utile pe tot parcursul anului atunci cand doriti sa va pregatiti singuri in casa produse traditionale.

Concluzii

Luand in considerare raportul calitate-pret foarte bun si avantajele de mai sus, nu putem decat sa recomandam acest model de masina de tocat Concept MM4310, pe care puteti sa o achizitionati la un pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review scurt: Concept MM4310

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.5/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Motor puternic
  • Accesorii incluse kebbe, carnati
  • Lame din inox
  • Picioruse anti-alunecare

Contra

  • Lipsa accesoriu rosii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *