Masina de tocat carne Bosch MFW67450 – Review si Recomandari

Bosch

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Masina de tocat carne Bosch MFW67450, 2000 W, 3.5 kg/min, Accesoriu suc rosii, 3 site, palnie carnati si kebbe, Negru/Gri

Bosch MFW67450 este o masina de tocat foarte interesanta, prevazuta cu o gama variata de accesorii ce o transforma intr-un aparat multifunctional. Va invitam sa urmariti in continuare acest  material pentru a afla mai multe detalii utile despre produsul in discutie!

Masina de tocat carne Bosch MFW67450 este dotata cu un motor puternic de 2200 W, ce reuseste sa marunteasca o cantitate de 3.5 kg intr-un singur minut. Functia reverse este utila in momentul in care apar blocaje, deruland practic in sens invers.

Totodata, masina prezinta o gama destul de variata de accesorii, printre acestea numarandu-se accesoriul pentru carnati ce ne permite sa preparam carnatii preferati chiar la noi acasa, accesori kebbe pentru maruntirea carnii pentru chiftele, burgeri, sarmale si asa mai departe si storcator pentru fructe si legume. De asemenea, aparatul prezinta si trei site de dimensiuni diferite: 3 mm, 4.8 mm si 8 mm, atat pentru o maruntire fina, cat si pentru o maruntire grosiera. In plus, sunt prezente si tava de umplere si accesoriul pentru impingerea ingredientelor. Interesant este si faptul ca masina a fost prevazuta cu un compartiment special in interiorul sau unde putem depozita accesoriile. Toate componentele se detaseaza usor si pot fi spalate chiar si in masina de vase.

Aparatul este unul usor de folosit si de intretinut, panoul de control fiind amplasat in lateral. Dimensiunile masinii sunt de 29.5 cm lungime, 19.9 cm latime si 25.4 cm inaltime, avand o greutate de 6.19 kg.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, inregistreaza 82 db, insa avand in vedere ca o folosim o perioada destul de scurta de timp, as zice ca este irelevant in decizia de cumparare. In plus, trebuie sa luam in calcul si faptul ca dispune de un motor puternic care reuseste sa marunteasca o cantitate foarte mare.

Concluzii si Pareri

Bosch MFW67450 este o masina de tocat puternica si eficienta, care isi face treaba ireprosabil, fiind in acelasi timp si rezistenta si fiabila. Cumparatorii confirma acest lucru si adauga ca isi face treaba excelent, iar din punctul lor de vedere, a fost cea mai inspirata alternativa. De asemenea, apreciaza diversitatea accesoriilor din dotare, dar si faptul ca este usor de folosit si de intretinut. In plus, considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch MFW67450

9.9

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

9.9/10

Pret

9.7/10

Rezistenta

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Motor puternic
  • Accesorii foarte diversificate
  • Rezistent si stabil
  • 3 site de dimensiuni diferite

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *