Masina de tocat Bosch MFW68660 – Review si Pareri obiective

Bosch

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Masina de tocat Bosch MFW68660, 2200W, 4.3 kg/min, 3 site, storcator rosii, accesoriu Kebbe, palnie carnati, 4 discuri razuire/feliere, Negru/Argintiu

Bosch MFW68660 este o masina de tocat deosebita, prevazuta cu un motor foarte puternic si o eficienta pe masura. Poate fi o alternativa inspirata, insa nu inainte de a lua la cunostinta toate informatiile necesare.

Masina de tocat Bosch MFW68660 este prevazuta cu un motor foarte puternic, de 2200 W, reusind intr-un singur minut sa marunteasca o cantitate de 4.3 kg. In plus, in cazul in care apar blocaje puteti activa functia reverse ce presupune derularea in sens invers, iar masina se va debloca.

Accesorii Bosch MFW68660

In ceea ce priveste accesoriile din dotare, pot spune ca este foarte bine pusa la punct. Printre acestea regasim accesoriul pentr carnati ce ne permite prepararea si umplerea carnatilor chiar la noi acasa, storcatorul de fructe si legume gratie caruia putem pregati sucuri naturale sau chiar sos de rosii, accesoriu kebbe ce face posibila maruntirea carnii pentru sarmale, chiftele, burgeri etc. De asemenea, masina prezinta si un dispozitiv cu patru cilidnri de razuire si feliere pentgru a obtine cele mai delicioase salate, in timp ce cu ajutorul celor trei site de dimensiuni diferite – 3 mm, 4.8 mm, respectiv 8 mm, veti putea marunti continutul fie mai fin, fie mai grosier. Toate aceste accesorii vor fi depozitate in siguranta intr-un compartiment localizat in interiorul aparatului. In acest fel, veti fi siguri ca nu veti pierde din ele.

Compartiment accesorii Bosch MFW68660

Masina Bosch MFW68660 prezinta o constructie compacta si solida, beneficiind de un design modern. Lateral, se afla butonul prin intermedul caruia pornim sau oprim aparatul, precum putem activa si functia reverse. Dimensiunile acesteia sunt de 25.4 cm lungime, 29.5 cm latime si 19.9 cm inaltime, avand o greutate de aproximativ 6 kg.

Concluzii si Pareri

Bosch MFW68660 este o masina de tocat carne foarte buna, dotata cu o gama extrem de variata de accesorii astfel ca reuseste sa devina utila in mai multe circumstante fata de o masina de tocat obisnuita. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea si sustin ca intr-adevar reuseste sa marunteasca o cantitate generoasa de carne intr-un timp foarte scurt, testand-o atat cu diverse tipuri de carne, cat si cu rosii si alte legume. Este usor de folosit si de intretinut, iar din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul corect.

Review pe scurt: Bosch MFW68660

9.9

Calitate

9.9/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.7/10

Rezistenta

9.9/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Motor foarte puternic
  • Foarte multe accesorii utile
  • Siguranta in utilizare
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *