Masina de tocat Bosch MFW68640 – Review si Recomandari

Bosch

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Bosch MFW68640 este o masina de tocat performanta, pregatita sa marunteasca o cantitate generoasa de carne intr-un timp foarte scurt. Aceasta este unul dintre cele mai bune modele pe care le-am testat, iar in acest review va voi prezenta cateva informatii utile despre ea.

Masina de tocat carne Bosch MFW68640 este prevazuta cu un motor foarte puternic de 2200 W, fiind capabila sa marunteasca o cantitate de 4.3 kg de carne intr-un singur minut. In plus, motorul din dotare nu doar ca este puternic, ci si fiabil si rezistent, asigurand o durata de utilizare foarte mare.

Bosch MFW68640 accesorii

Accesoriile din dotare sunt foarte rezistente, dar si diversificate, astfel ca vei putea folosi masina in diverse activitati culinare. De pilda, cu ajutorul accesoriului de feliere, vei putea felia foarte usor bucatile de carne, cu accesoriul de carnati veti putea umple si prepara carnatii preferati chiar la voi acasa, iar cu ajutorul accesoriului kebbe, vei putea marunti carnea pentru prepararea chiftelelor, sarmalelor, burgerilor si asa mai departe. Aceste accesorii sunt foarte usor de atasat, dar si de detasat, curatarea ulterioara devenind foarte facila.

De asemenea, este un aparat foarte usor de folosit, butoanele prin intermediul carora vei putea porni si opri aparatul sunt amplasate lateral. In plus, beneficiaza de o carcasa moderna si foarte rezistenta. Ii puteti gasi locul foarte usor de depozitare, caci nu este un aparat mare, dimensiunile acestuia fiind de doar 25.4 cm lungime 19.9 cm latime si 29.5 cm inaltime, avand o greutate de aproximativ 6 kg.

Concluzii si Pareri

Personal, sunt de parere ca Bosch MFW68640 este un aparat de inalta calitate, capabil sa obtina performante foarte bune, ceea ce ma determina sa il recomand cu toata increderea. La randul lor, cumparatorii sustin ca toaca foarte rapid o cantitate generoasa de carne, accesoriile sunt realizate din materiale rezistente, iar aparatul este usor de folosit. Au tocat diverse tipuri de carne, au feliat si tocat zarzavaturi, au umplut carnati, iar de fiecare data si-a facut treaba impecabil. Din punctul lor de vedere, este un produs care merita toti banii si considera raportul calitate/pret a fi unul corect.

Review pe scurt: Bosch MFW68640

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

9.8/10

Pret

9.6/10

Rezistenta

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Capacitate foarte mare
  • Accesoriu carnati, kebbe, feliere
  • Rezistenta si stabila
  • Usor de intretinut

Contra

  • Lipsa accesoriu rosii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *