Masina de tocat Rohnson R5406 | Pareri si Review

Rohnson

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Rohnson R5406 este o masina de tocat electrica ideala pentru fiecare bucatarie, mai ales daca aveti nevoie de un astfel de aparat de buget, fiind potrivit pentru tocare sau preparare de retete de suc de rosii sau carnati.

Dispune de un motor puternic si eficient cu o putere de 1300W, fiind prevazuta cu accesorii diverse precum cel de succ de rosii, de preparat carnati sau dispozitiv de impingere.

Un alt accesoriu util prezent la acest model de masina de tocat il reprezinta tavita de umplere din plastic, care asigura un plus de siguranta in utilizare, evitand unele neplaceri care pot aparea.

Functia reverse este prezenta si la aceasta masina de tocat Rohnson R5406, la fel ca la majoritatea modelelor din ziua de azi si are rol de a preveni si de a remedia situatiile neplacute care pot aparea atunci cand masina se blocheaza, inversand directie de rotatie a cutitelor si orientand alimentele inapoi spre gura de alimentare.

Aceasta functie se mai foloseste in mod eficient si la sfarsitul procesului de tocare, atunci cand doriti sa goliti masina de tocat si sa nu risipiti alimentele ramase in interior.

Prezinta picioruse de cauciuc pentru un plus de stabilitate si prevenire a eventualelor alunecari., avand totodata rolul de a proteja suprafata pe care este utilizata masina de tocat.

 

Pareri despre Rohnson R5406

Cumparatorii acestui model de masina de tocat sustin ca este un model foarte bun, cu un raport calitate-pret avantajos pentru client si ca toaca carnea foarte bine. Acestia mai apreciaza faptul ca are accesorii pentru suc de rosii si carnati, desi pretul este unul foarte mic pentru o masina de tocat.

Concluzii

Atunci cand vorbim despre o masina de tocat din zilele noastre, musai trebuie sa aiba functie reverse si accesorii pentru suc de rosii/carnati iar daca mai punem la socoteala pretul foarte mic, putem spune ca Rohnson R5406 este un model de luat in calcul daca sunteti in cautarea unui astfel de aparat de tocat.

Review scurt: Rohnson R5406

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.4/10

Pret

9.7/10

Rezistenta

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate-pret avantajos client
  • Putere 1300W
  • Accesoriu suc rosii/carnati
  • Functie reverse
  • Design placut

Contra

  • Nu exista momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *