Mașină electrică de tocat carne MaxxMee, 1600W | Review si Recomandari

Aloshop

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

MaxxMee este o masina de tocat electrica de tocat carne cu ajutorul careia puteti procesa o cantitate generoasa mai usor si mai rapid fiind o solutie practica in orice bucatarie. Dar pentru inceput va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Masina electrica de tocat carne MaxxMee este prevazuta cu un motor cu puterea de 1600 W si reuseste sa proceseze cu succes de la amestecuri de carne pentru canati, chiftelute, carne pentru sarmale etc pana la fursecuri savurioase. Este prevazuta cu trei site de tocat de 7 mm, 5 mm si 3 mm, un accesoriu pentru carnati si un accesoriu pentru fursecuri.

Este un aparat usor de folosit si de depozitat, gratie dimensiunilor compacte. Totodata, este prevazut cu un cutit foarte bine ascutit realizat din otel inoxidabil. Functia Reverse este foarte utila atunci cand apar blocaje reusind sa proceseze si continutul mai dur.

Printre accesoriile cu care vine la pachet se numara cele trei site, accesoriul pentru rosii si accesoriul pentru carnati cu ajutorul caruia puteti prepara carnati, kebab, chiftele sau suc de tomate. In plus, beneficiaza de sistem de depozitare integrat pentru accesorii.

Masina prezinta picioruse din cauciuc ce ofera o buna stabilitate produsului in timpul functionarii.

Vezi specificatii si pret

Concluzii si Pareri despre masina electrica de tocat carne MaxxMee

MaxxMee este o masina de tocat eficienta cu ajutorul careia puteti procesa mai usor si mai rapid o cantitate generoasa de carne. Cumparatorii confirma faptul ca masina functioneaza in parametrii optimi, marunteste foarte bine si apreciaza in mod special diversitatea accesoriilor din dotare. Sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca pentru nevoile lor este produsul potrivit, apreciind raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: MaxxMee

9.6

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.6/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 3 site pentru tocare fina, medie sau grosiera
  • Accesoriu carnati
  • Accesoriu rosii
  • Accesoriu fursecuri

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.