Mașină de tocat electrică, 3 site, Joy Delimano | Review si Recomandari

Delimano

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Au inceput promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Masina de tocat electrica Joy de la Delimano este un dispozitiv care vine in ajutorul oricarei gospodine pentru a simplifica munca in bucatarie si a de imbunatati procesul culinar. Reuseste sa proceseze usor carnea si vine la pachet cu cele mai utile accesorii.

Masina de tocat Delimano Joy este usor de folosit si cu ajutorul ei puteti procesa carne sau legume, ingredientele fiind impuse cu accesoriul special. Poate toca aproximativ 1 kg de carne sau 2 kg de legume intr-un singur minut, doar apasand pe un buton. Cu ajutorul functiei reverse veti reusi sa combateti eventualele blocaje, prin derularea in sens invers a aparatului. Este un dispozitiv usor si sigur de folosit, iar piciorusele de cauciuc o fixeaza foarte bine pe blatul de lucru.

Este prevazuta cu un motor de 1800 W putere maxima si putere nominala de 600-800 W. Este echipata cu trei site pentru tocarea carnii fina, medie sau grosiera, accesoriu pentru preparat carnati, accesoriu pentru rulouri de carne si accesoriu de impins ingredientele.

Dimensiunile aparatului sunt de 33.6 x 18 x 42.1 cm alaturi de o greutate de 3.7 kg.

Vezi specificatii si pret

Concluzii si Pareri despre Delimano Jou

Masina de tocat Delimano Joy este un aparat care va poate simplifica munca, ajutandu-va sa tocati carnea si legumele mai rapid, dar si cu mai putin efort. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca isi face treaba in parametrii optimi. Sunt incantati deopotriva si de accesoriile variate sustinand ca au umplut carnati care au iesit deliciosi. O recomanda si altor utilizatori si apreciaza raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Pareri pe scurt: Delimano Joy

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.4/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 3 site, accesoriu carnati, accesoriu rulouri carne si accesoriu impins ingrediente
  • Functie reverse
  • Usor de folosit si de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.